Aktiviteter

Velkommen!

 Sula Frivilligsentral jobber sammen med gode hjelpere for at alle skal kunne aktiviseres i hverdagen.I vårt lokale sentralt i Langevåg huser vi en rekke treff og aktiviteter i løpet av en uke. I tillegg til våre faste aktiviteter holdes det møter, treff, spillkvelder, fotballkamper, gudstjenester og andre arrangementer med jevne mellomrom. 

 

ONSDAGSKAFEEN

 

Hver eneste onsdag klokken 11.00 til 13.00 er det onsdagskafé. Vi oppfordrer alle kommunens eldre til å ta turen. En flott møteplass for gamle og nye bekjente. – og god kaffemat!

 

FASTE INNSLAG:

 • Mandag:
 • Klokka 11: «Den gylne spaserstokk»
  Klokka 19: Sula sjakkforening – åpen kveld / kveldsmat ( annenhver uke)
  Klokka 19: Åpent sportsbibliotek
 • Tirsdag:
  Klokka 11: Barseltrim
  Klokka 18: Sula trekkspillklubb øver
 • Onsdag:
  Klokka 11: Onsdagskafeen
 • Torsdag:
  Klokka 11-13: Barseltreff
  Klokka 16: Seniordans
 • Søndag:
  Gudstjeneste klokka 09.00

Sjakk

I våre lokale sentralt i Langevåg sentrum arrangeres det sjakk annenhver Mandag i tidsrommet 19.00 – 22.00. Dette er åpent for alle. ( For tiden “koronastengt”)

 

Barsel-aktiviteter

Hver tirsdag er det trim, og hver torsdag er det sosialt samvær. Kontaktperson er Mathilde Aakre.

Seniordans

Hver torsdag fra klokken 16.00 til 18.00 samles vi for seniordans i våre lokaler. Dans er en aktivitet som bringer frem smil og glede og er god aktivitet for kroppen. Dette vil man ikke angre på. ( For tiden “koronastengt”)

 

sula trekkspill-klubb

Sula trekkspillklubb er vårt faste “husband” – og hver tirsdag øver de på sine slagere.

Spaserstokken

Kom deg ut i naturen i lag med gode turkammerater. Spaserstokken er et godt iniativ for folkehelsa men også det sosiale. Spaser i kjente omgivelser hver Mandag fra klokken 11.00.( Vinterpause akkurat nå).